Steroidna stvarnost

Biti najjači i „drmati“ svojom okolinom, odvajkada beše čovekov ideal, barem je tako kod najvećeg procenta ljudi. No, da dođete do razvijenog tela i mišićne mase koja će da impresionira okolinu, suprotan pol pre svega, put je dug i znoja treba proliti. Ali bez brige, nauka i tehnologija su napredovale, pa danas ako vam se ne vežba dugo i naporno „nema frke“. Tu su izumi koji će takve muke prekratiti a rezultat (vizuelni) isto je takav, vidljiv i efektan kao i kod dugotrajnog vezbanja. Ma šta takav? Još i bolji! Tu su steroidi „čarobne“ supstance svemoguće hemije, koji će vam omogućiti da svet bacite pod noge.

U rečeno, više su nego ubeđeni brojni (i sve brojniji) ljubitelji prečica u životu, koji veruju da su muskule (ma kakve da su) glavna stvar u životu.bonaparta na konju free

Doduše, ove supstance zakonom su zabranjene kao i svaka droga, ali mnoge teretane (čudni izumi našeg vremena) dobro su „snabdevene“ ovim nemogućim artiklom, i biznis cveta. „Pločice“ očas posla poslože se na trbuhu, svejedno na cenu poduhvata.

Doba prečica tako fabrikuje čudne likove od kojih nas samo proviđenje može sačuvati, jer posle duže upotrebe ove teške droge u rangu heroina, uživalac postaje, prakticno neuračunljiv i za sitnicu „eksplodira“, i tada teško onome ko mu se nađe pod mišicom, svejedno ko je to makar i najbliži srodnik.

Steroidi, ovakvi, „upakovani“ menjaju karakter korisnika tj. uživaoca, i takve osobe postaju krajnje agresivne, a kod lepšeg pola, dodatno, rastu malje po licu, pa tako na ulici možemo susresti muževne devojke i žene sa mišicama i junačkim brcima i bradom pride.

Tahikardija kao prvi (i nesumnjivi) znaci oboljenja srca, redovni je pratilac uživalaca ove supstance, ljubitelja ekspresnog uspeha u životu. Takođe i ciroza jetre.

Neko upućen, što bi se reklo insajder, reče da kod nas 8 0d 10 onih koji iz navedenih motiva vežbaju u teretanama, koriste ovaj „stimulans“! Ovde bi, čini se, i država mirne savesti mogla da se malo umeša u svoj posao.

Pomozi Bože!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s