Mikrotalasna pećnica- mini Černobil u kuhinji

 

Mnogima od nas dogodilo se kupujući npr. sendvič, komad bureka ili pizze koji u zastakljenoj vitrini stoje pred našim očima izloženi u pekari, da čujemo uobičajeno pitanje prodavačice: „Želite li da Vam podgrejem?“ Na ovo pitanje vaš odgovor trebao bi da bude: NE, HVALA! Ovo izgovorite odlučnim glasom, i na eventualno ponovljeno pitanje recite isto!

Ako ste u žurbi i nemate vremena da potražite drugu pekaru sa boljom ponudom, pojedite parče bureka iako je ohlađen, jer ako pristanete da ga prodavačica ubaci u MIKROTALASNU PEĆNICU biće  za pola minuta, ne podgrejan nego doslovno uništen, iako na prvi pogled izgleda „normalno“ čak štaviše ugodno miriše i puši se od toplote.

Od tog „užitka u dobrom zalogaju“ možete se naprosto otrovati, tj. opasno ugroziti zdravlje, a ako je vaše zdravlje već oslabljeno, to može biti velika nevolja po vas sa nesagledivim posledicama, jer je proces zagrevanja u rečenoj pećnici krajnje negativan po hranu.

Pod uticajem ogromne količine zračenja energije koje ćelije moraju odjednom da apsorbuju dolazi trenutno do deljenja, tj. do njihove eksplozije. Apsorpcija energije jeste brutalna, količinski ogromna i zato razorna, a ubačena hrana u pećnicu-uništena!

Ćelije i molekuli proteina raspadaju se, uzimajući neprirodne forme i strukture, i nemaju više ni približno kvalitet koji su imali na početku procesa. Dakle, nije samo došlo do dezintegracije, već su se pojavile i otrovne supstance.

Utvrđeno je da je hrana podgrejana ( ili, daleko bilo, kuvana) u ovoj pećnici uzrok pada nivoa hemoglobina i limfocita, i povećanja broja belih krvnih zrnaca, kao i da je uzrok infekcija.

Od svih ludih pronalazaka uređaja u svrhu „poboljšanja“ i pomoći u domaćinstvu ova pećnica je najveće ZLO! Češće korišćenje hrane pečene u njoj garantuje vam kancer! To je neizbežno i sigurno s obzirom kakav se strašan proces u njoj odvija.

Ne samo da je hrana iz rečene pećnice krajnje opasna i štetna, već i samo stajanje kraj nje zbog ekstremno jakog zračenja jeste štetno po organizam! I zato prodavačice i prodavci koji rade na ovim opasnim uređajima i najčešće ne znaju kako delujuju ove naprave, redovno su bolesna izgleda lica jer rade posao opasan po zdravlje, pa i sam život! Kada saznaju činjenice, napuštaju posao „koji život znači“ no neretko sa teškim oboljenjima organizma. Simptomi oboljenja se ne javljaju odmah već posle nekog vremena, a najčešći su: glavobolja, izražen umor, visok pritisak, depresija, slabost vida i drugih čula, zujanje u ušima, reumatični bolovi pa i leukemija i kancer!

Ubedljiv dokaz pogubnog zračenja ove pećnice je i prerana smrt samih konstruktora ovoga ludoga izuma: J. C. Maxwell-a i Rudolfa Heiz-a. Oni su postali žrtvom sopstvenog izuma za koji su verovali da će biti „hit“ proizvod i doneti im bogatstvo. Mikrotalasna pećnica je, zahvaljujući agresivnoj reklamai to donekle i postala, na ogromnu štetu  korisnika i okoline, ali oni, pronalazači nisu imali koristi od toga, dapače.

Dakle, novotarije iz bogate ponude uređaja za domaćinstvo treba krajnje obazrivo usvajati, i to nakon detaljnog proučavanja njihovog dejstva na ljudski organizam. A sve, ili gotovo sve što se u tu svrhu proizvodi-sumnjivo je. Najbolje se držati tradicionalnih uređaja proverenih dugim godinama upotrebe u domaćinstvu. To je najsigurnije. Ako kojim slučajem već posedujete rečenu pećnicu, topla preporuka je: pod hitno rešite je se! Odnesite je negde daleko iskopajte duboku rupu i zakopajte je. To je najbolje, kako za vas, tako i za okolinu.

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s